top of page
FAVORI-Duikenburgontour-Polman62.JPG

Duikenburg on Tour is onderdeel van de Duikenburg groep.

We hebben al bijna 50 jaar ervaring in het vak.

Neem contact met ons op. Wanneer jullie dit doen via het contactformulier is het voor ons makkelijker om mee te denken, want dan kunnen wij meteen met jullie informatie aan de slag. Wij begrijpen natuurlijk dat in sommige gevallen bepaalde dingen zoals een trouwdatum, locatie en het aantal gasten nog niet vast staan, vul in dat geval in wat jullie nu in gedachten hebben.

 

Doordat wij bijna alles zelf in huis hebben, houden we de prijs laag en service en flexibiliteit hoog. Wij zijn niet te vergelijken met een party-verhuur bedrijf of wedding stylistes. Wij brengen alle facetten bij elkaar en bouwen zelf de bruiloft in jullie stijl. Tenten meubilair en styling. En wij leveren ook eten & drinken en personeel. En dit allemaal in jullie persoonlijke stijl. En niet geheel onbelangrijk: wij vinden het gewoon erg leuk om te doen!

Persoonlijk contact in de voorbereiding vinden wij erg belangrijk. Let’s meet!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en inspirerend kennismakingsgesprek.

 

Omdat wij per event een concept op maat maken hebben wij geen vaste prijslijst. Uiteraard staan de prijzen van verhuur, eten & drinken wel vast. Wat maakt de prijs dan flexibel? De hoeveelheid aan styling, de hoeveelheid gasten, wil je alleen toosten of een 8-gangen diner met 180 personen, wil je klapstoelen of chique fauteuils. Snap je? Contacten dus :)

 

Iets niet kunnen vinden of heb je simpelweg een vraag?

Dat kan door te bellen, te mailen, of een terugbel verzoek te sturen.

LET'S CONNECT

bottom of page