voorgerecht
steak tartaar | gefrituurde eidooier | ingelegde groenten | pijnboompitten | truffelmayonaise
of
ceviche van zeebaars | avocadocrème | sesam kletskop | zoetzure radijs | gembermayonaise
bouillon
ossenstaart bouillon | garnituur van ossenstaart | fijne groenten | espuma van cognac
of
langoustine bouillon | rivierkreeftjes | venkel | schuim van venkel
tussengerecht
heilbot | pompoen risotto | cashewnoten |
saffraansaus
of
kalfssukade | pompoenrisotto | oesterzwam | kalfsjus
hoofdgerecht
tournedos | aardappeltruffel taartje | pastinaak | rode portjus
of
kabeljauwfilet | brandade | spruitencompote | amandelsaus
dessert
mini omelette sibérienne | mango & passievrucht | chocolade | crumble
of
kaasplank | 4 soorten | gedroogde druiven | walnoten | confituur | kletzenbrood
CULINAIR DINER €55,-
(keuze vooraf kenbaar maken)
amuse
krokant van pancetta, eendenlevermousse, cranberrycompote
brood met dips truffelboter & rilette
voorgerecht
konijnrouleau | knolselderij salade |
aardappelkaantjes | beukenwam |
vadouvan mayonaise
bouillon
wildbouillon | draadjesvlees | groenten garnituur | espuma
tussengerecht
wildzwijnhaas | hutspot | gefrituurde ui |
mosterdjus
hoofdgerecht
duo van hert | sukade & filet | kastanje mousseline | witlof | shiitake |
bospaddenstoelenjus
dessert
chocolade panna cotta | brownie |
chocolade aarde | hazelnootpraline |
hazelnootijs
friandise voor bij de koffie
WILD MENU €55,-
