top of page

Het einde van het jaar is al druk genoeg. Je hebt vast geen zin in dat extra 'gedoe'. Maar hé, er staat nog die o zo belangrijke borrel op de planning, en die wil je op een unieke manier aanpakken. Wat als je de organisatie gewoon aan ons overlaat? Dan kunnen jij en je gasten chill achterover leunen en genieten van een bijeenkomst die tot in de puntjes is geregeld.

Met onze expertise in event styling en catering in Veenendaal, Tiel en ver daar buiten, voorzien wij iedereen van heerlijke hapjes en drankjes. Hierdoor hebben jullie voldoende tijd om bij te praten en de laatste werkdagen van het jaar ontspannen af te ronden. Geen glazen bijvullen, geen gehannes met toastjes en pinda's, want wij regelen dat allemaal. Nee, wij schenken de drankjes in en verrassen jullie culinair.

En als je dat wilt, dan kleden we de locatie ook nog in kerstsfeer aan. Ons evenementenbureau en evenementenorganisatie team staat klaar om ervoor te zorgen dat jouw personeelsfeest op eigen locatie of catering op locatie een onvergetelijke ervaring wordt.

Wij hebben speciaal voor jou een brochure samengesteld met allemaal geweldige opties om je eindejaars- of nieuwjaarsbijeenkomst tot een knaller te maken, of het nu bij jou op de zaak is of in een van onze restaurants in Echteld.

catering eindejaar kerst_edited.png

Kerststress? Welnee!

Catering eindejaarsbijeenkomst

bekijk hier onze

AdobeStock_126406221.jpeg
IMG_7073 2.JPG
AdobeStock_273441670.jpeg
IMG_1756.jpg
brunch duikenburg lunch.JPG
FAVORI-BALEchteld-Beeldbanknovember2022-28.JPG

Event styling

Event styling draagt bij aan de algehele beleving en esthetiek van een evenement, of het nu gaat om bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, verjaardagsfeesten, gala's, conferenties of andere sociale of zakelijke gelegenheden. Het stelt organisatoren in staat om een onvergetelijke indruk achter te laten en de gewenste emoties en reacties bij de gasten op te wekken.

Catering Veenendaal

Laat ons je catering verzorgen in Veenendaal! Onze cateringdiensten brengen smaak, stijl en gemak naar jouw evenement. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft, een verjaardagsfeest of een andere speciale gelegenheid, ons team staat klaar om heerlijke gerechten en drankjes te serveren die je gasten zullen verrassen en verwennen.

Catering Tiel

Laat ons je catering verzorgen in Tiell! Onze cateringdiensten brengen smaak, stijl en gemak naar jouw evenement. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft, een verjaardagsfeest of een andere speciale gelegenheid, ons team staat klaar om heerlijke gerechten en drankjes te serveren die je gasten zullen verrassen en verwennen.

Evenementenbureau

Wij zijn hét evenementenbureau dat jouw dromen omzet in werkelijkheid. Als jouw toegewijde evenementenbureau nemen wij de regie in handen om elk aspect van jouw evenement te plannen en te perfectioneren. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, bruiloften, jubilea, of andere speciale gelegenheden, ons ervaren evenementenbureau staat voor je klaar om creatieve concepten te bedenken, locaties te beheren, catering te organiseren en elke andere detail te verzorgen, zodat jij en je gasten een onvergetelijke ervaring beleven.

Catering kerst

Wij verzorgen kerst catering op de zaak, waarbij we de culinaire pracht van Kerstmis naar jouw bedrijf brengen. Of het nu gaat om het personeel of zakelijke relaties, we zorgen voor heerlijke kerstgerechten die de feestvreugde verhogen. Met onze catering op locatie kun je iedereen verwennen met een smaakvolle kerstviering, zonder dat ze de werkplek hoeven te verlaten. Geniet samen van de feestdagen in stijl en creëer een warme en feestelijke sfeer op de zaak.

Evenementen organisatie

Wij zijn dé experts in evenementen organisatie. Met passie en precisie plannen, coördineren, en realiseren wij evenementen die je stoutste verwachtingen overtreffen. Als jouw vertrouwde partner in evenementen organisatie, nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor de details. Of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, feestelijke vieringen, of speciale gelegenheden, ons toegewijde team staat klaar om elk aspect te beheren, van locatie en logistiek tot catering en entertainment. Bij ons draait alles om evenementen organisatie, want jouw moment verdient niets minder dan perfectie.

Eventcatering

Wij zijn gespecialiseerd in eventcatering en brengen de culinaire expertise naar jouw bijeenkomst. Onze eventcatering omvat een breed scala aan smakelijke opties, afgestemd op jouw wensen en thema. Of je nu een zakelijk seminar, een huwelijksfeest, of een ander speciaal evenement organiseert, ons team zorgt voor heerlijke gerechten en drankjes die jouw gasten zullen verrassen en verwennen. Kortom, met onze eventcatering wordt jouw gelegenheid een smaakvolle en onvergetelijke ervaring. We staan klaar om jouw evenement speciaal te maken met onze eventcatering.

Personeelsfeest op eigen locatie

Wij verzorgen personeelsfeesten op eigen locatie, wat betekent dat je de vrijheid hebt om je feest te organiseren waar je maar wilt. Of het nu binnen de muren van je bedrijf is of op een andere speciale locatie, wij nemen de zorgen voor de organisatie uit handen. Ons toegewijde team regelt alles, van catering en entertainment tot de inrichting en logistiek. Met onze expertise kun je genieten van een zorgeloos personeelsfeest op een locatie die voor jou betekenisvol is, terwijl wij zorgen voor de details die het evenement onvergetelijk maken.

Catering op locatie

Wij verzorgen catering op locatie, wat betekent dat we heerlijke gerechten en drankjes brengen naar jouw gewenste plek. Of het nu gaat om een bedrijfsbijeenkomst, een feest in je achtertuin of een andere speciale gelegenheid, wij nemen de culinaire organisatie uit handen. Ons team zorgt voor de bereiding, presentatie en service, zodat jij en je gasten kunnen genieten van smaakvol gemak op elke locatie. Met catering op locatie brengen we jouw favoriete gerechten naar je toe, waar je ook bent.

 

 

bottom of page