top of page
23132369-15ff-47ee-aff0-5bc5a945066f.jpg

Buffet of diner?

Uw gasten verwennen en in culinair opzicht te verrassen, dat is wat we willen. Lekker lang tafelen met een culinair 8-gangen diner of kiezen jullie liever voor een informele setting met onze buffeten? We hebben heel veel verschillende diners & buffetten in verschillende groottes en prijscategorieen. Bekijk ze eens rustig en kom er achter welke het beste bij jullie past. Het buffet aanpassen is mogelijk, samen met de chef een buffet samen stellen kan ook. Bij de zogenaamde 'Green buffetten' er er een kok die live de gerechten bereid op de Big Green Egg. 

deoudeduikenburg-eten-green-egg-bruiloft-5.jpg

Big Green Egg bbq

Bij de 'Green buffetten' er er een kok die live de gerechten bereid op de Big Green Egg. Barbecuen 2.0 zeg maar. 

Diner

Lekker lang tafelen met een culinair 8-gangen diner of kiezen jullie liever voor een 3-gangen en oogverblindende bordjes?

Duikenburg-catering-bruiloft-zakelijk-00001.JPG

Buffet

We hebben veel verschillende buffetten in verschillende groottes en prijscategorieen. Bekijk ze en kom er achter welke het beste bij jullie past. 

duikenburg-lunch-luxe-broodjes.jpg

Lunch

Van een lichte broodjeslunch tot een uitgebreide bourgondische Betuwse lunch. Creër beleving tijdens je lunch!

Borrel

Heb je een jubileum op de zaak, wil je een receptie geven, je verjaardag vieren of een babyborrel geven? Of wil je gewoon mensen belonen voor hun inzet?

Chef aan huis

We rijden voor de oude VWbusje waar een keuken is ingebouwd. Intieme huiselijke setting en geen afwas, wat wil je nog meer? Neem voor deze optie contact op via het contactformulier.

bottom of page