top of page

Je hebt iets te vieren! De opening van een nieuw pand? Het jubileum van de directeur of een werknemer? Of de samenwerking met een andere zakelijke partner? Ons maakt het niet uit. Wij grijpen namelijk elke gelegenheid aan om er een feest van te maken. Liefst samen met jullie natuurlijk. Dat wel..

Bij een receptie denk je al snel aan een rij mensen die een handje schudden en dan snel naar de statafel met wijn en pinda’s lopen. Kan, maar het kan ook leuker. Wij toveren in korte tijd je bedrijfsruimte om in een feestelijke ruimte. Ontbreekt het jullie aan een geschikte ruimte? Geen punt, we kennen genoeg bijzondere locaties die bij je in de smaak zullen vallen

Of heb je zin in een personeelsfeest? Combineer het nuttige met het aangename. Tenminste, als je het goed doet. Wat wij goed vinden? Een culinaire belevenis op een verrassende locatie bijvoorbeeld. Een dag of avond waar ze nog lang over napraten. Waarbij de gemaakte foto’s nog jarenlang op het prikbord hangen en het in de kantine gonst van de napretverhalen. En waarna je werknemers of collega’s zich op de eerstvolgende werkdag stuiterend van enthousiasme op hun werk storten, omdat ze zich gezien en gewaardeerd voelen.

Zoiets dus.

Handjes schudden, wijntje, pinda's of.. net wat meer?

RECEPTIE

JUBILEUM

26618a5a-6b37-4279-bbbe-5235a527e005.JPG
IMG_0013.JPG
IMG_5423 2.JPG

PERSONEELSFEEST

OPEN DAG

bottom of page