top of page

Onze styling is een echte beleving: stijlvol, vernieuwend, sprankelend, warmtevol maar vooral heel Instagram waardig! Of je nu een verjaardagsfeest, een jubileum, of een intiem diner organiseert, wij staan klaar om van jouw evenement een echt spektakel te maken. Van uitnodiging tot servies, bloemen, kandelaren en servetten, wij denken graag met je mee om de gehele entourage op elkaar af te stemmen.

 

Onze ervaren event stylisten zijn experts in het creëren van een unieke sfeer die past bij jouw persoonlijkheid en de gelegenheid. Met oog voor detail en een vleugje magie zorgen we ervoor dat jouw feest eruit springt en dat jouw gasten zich direct thuis voelen zodra ze binnenkomen.

 

Of je nu droomt van een sfeervol diner bij kaarslicht, een hippe cocktailparty met trendy styling, of een themafeest waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is, bij ons ben je aan het juiste adres. Laat ons de stress uit handen nemen en jouw ideeën tot leven brengen. Want bij ons draait het allemaal om het creëren van bijzondere momenten die je altijd zult koesteren. Maak van jouw event een onvergetelijke belevenis met Duikenburg on Tour.

Particulier event  - Styling

Event styling

thirzawilfred-quayphotography-398.jpg
DSC03633-min.jpg
N_N-40-min.jpg
bottom of page