top of page
112540DAM05244 kopie.jpg

Catering zakelijke events  - Open dag

Open dag

​​Denk je aan het organiseren van een Open Dag? De mogelijkheden en ideeën zijn eindeloos. Het is echter geen geheim dat het plannen van een Open Dag veel tijd, geld en mankracht vergt. Daarom is het slim om jouw evenement optimaal te benutten en de organisatie op een professionele manier aan te pakken. Hier komt Duikenburg on Tour in beeld. Met onze ervaring hebben we alle knowhow in huis om van jouw Open Dag een topevenement te maken. We vertellen je graag over de uitgebreide mogelijkheden voor het organiseren van een Open Dag voor jouw bedrijf.​​

Open dag organiseren: Onze aanpak

Fase 1: Oriëntatie en strategie

            Waarom een Open Dag organiseren? Het is het perfecte moment om jouw organisatie in de schijnwerpers te zetten bij verschillende doelgroepen. Begin op tijd met het bepalen van een strategie. Stel jezelf vragen als:

  • Wat is het doel van de Open Dag? Wat willen we bereiken?

  • Wie zijn de doelgroepen? Potentiële medewerkers, familie van medewerkers, pers, relaties of klanten?

Fase 2: Team samenstellen

  • Stel een team samen met zowel interne medewerkers als onze eventplanners. Maak gebruik van ieders sterke punten en wij zorgen voor een duidelijke taakverdeling.

Fase 3: Invulling Open Dag

  • Welke activiteiten vinden plaats op de Open Dag? Wat wil je laten zien en welk gevoel moet bij de bezoekers achterblijven? Wat wil je ze te eten aanbieden? Welke uitstraling moet het meubilair hebben? Geen zorgen, wij helpen je!

 

Fase 4: Communicatie

  • Bekijk welke communicatiemiddelen beschikbaar zijn, zoals nieuwsbrieven, een website, social media en perscontacten. Betrek collega’s als ambassadeurs en zorg dat je relatiebestand up-to-date is.

Fase 5: Productie

  • Tijd om daadwerkelijk te organiseren! Zorg ervoor dat de uitstraling en programma-invulling passen bij de ambities van de Open Dag. Maak keuzes voor uitnodigingen, entertainment, activiteiten en catering die bijdragen aan het doel en diverse doelgroepen aanspreken.

Fase 6: De dag zelf! 

  • De dag is aangebroken, geniet, loop rond en laat ons het werk voor je doen. Ontspan en laat je door Duikenburg on Tour ontzorgen!

Haal inspiratie uit onze eerdere evenementen

Duikenburg on Tour | event | productlancering
112540DAM05244 kopie.jpg
6.JPG
bottom of page