top of page

Je hebt iets te vieren! De opening van een nieuw pand? Het jubileum van de directeur of een werknemer? Of de samenwerking met een andere zakelijke partner? Ons maakt het niet uit. Wij grijpen namelijk elke gelegenheid aan om er een feest van te maken. Liefst samen met Duikenburg on Tour staat voor het ontwerpen van jouw perfecte evenement, vanaf de grafische vormgeving tot aan het uitdenken van het totale plaatje in 3D.

Wij bieden de verhuur van onze eigen stretchtenten, meubilair, transparante kassen en sailcloth tenten in diverse formaten, geschikt voor bijna elke locatie, zelfs binnen. Of het nu gaat om een bruiloft bij slecht weer of een zonnige dag waar schaduw gewenst is, onze tenten creëren direct een fantastische sfeer.

Onze veelzijdige tenten kunnen worden opgezet op verschillende ondergronden, met opties voor gras of verharde ondergrond, waarbij we zorgen voor stevige bevestiging. We bieden niet alleen tenten, maar ook vloeren om het comfort te verhogen en een chiquere uitstraling te geven. Denk aan een extra terras voor gezellig borrelen en dineren tot in de late uurtjes.

In onze ruime loods vind je een schat aan meubilair, decoratie en ons eigen atelier waar we prachtige bloemstukken creëren. Of je nu op zoek bent naar bohemien, moderne of unieke vintage stylingitems, wij hebben een eclectische mix om van jouw bruiloft, feest of event een top gestyled feest te maken. Van een stijlvol prieel voor de ceremonie tot prachtige borden voor het diner, wij hebben alles om jouw dag extra speciaal te maken. Laat ons jouw evenement omtoveren tot een onvergetelijke ervaring!

Catering zakelijke events  - Tenten en Meubilair

VERHUUR

bottom of page