top of page
DSC04149-min.jpg

Opening nieuw pand

Catering zakelijke events  - Opening

Maak je klaar voor een groots openingspektakel! De strik gaat eraf, het publiek stroomt binnen, en jouw zorgvuldige voorbereidingen staan in de schijnwerpers. Met een exceptioneel evenement en krachtige marketingondersteuning zorgt Duikenburg on Tour ervoor dat jouw nieuwe winkel of bedrijfspand niet alleen de aandacht trekt, maar ook het gesprek van de dag wordt.

Duikenburg-on-tour-opening-event

​​​Bij Duikenburg on Tour vermijden we clichés. Ons doel? Jouw gasten niet alleen verrassen, maar écht verbazen met een buitengewoon evenement. Een opening met een verhaal dat een jaar later nog steeds rondzingt: 'Als ik ooit iets open, wil ik het ook zo.' We laten onze creativiteit de vrije loop om dat fantastische event te organiseren.
 

​​​Openingen kunnen behoorlijk stressvol zijn, toch? Maar wat als wij je vertellen dat jij kunt rondlopen, een praatje kunt maken, een drankje kunt drinken, terwijl alles tot in de puntjes voor je geregeld is? Dat is precies waar Duikenburg on Tour in uitblinkt. Wij hebben scherpe ogen voor jouw merk en bedrijf, zodat de opening naadloos past. Geen enkele wolk aan de lucht.

 

​​Catering, entertainment, inrichting, decor, hostesses, beveiliging, EHBO, licht en geluid, en drukwerk – het lijkt bijna op het regelen van een bruiloft. Maar geen zorgen, wij zijn daar juist goed in. Dus leun achterover, geniet van het moment, en laat ons met volle souplesse het werk doen!

094103_DAM0905 kopie.jpg
bottom of page