top of page

FOODSTANDS

Op de ijsbaan vindt u diverse foodstands waar uw gasten kunnen genieten van een variatie aan heerlijke gerechten en drankjes. U heeft de keuze uit minstens drie verschillende stands.

Poffertjes & wafelbar

Snertbar

Burgerbar

Satebar

Hotdogbar

Friet

Hot chocolate bar

Winterse cocktailbar

Midden in Opheusden staat er een overdekte ijsbaan opgesteld van 18 december tot 6 januari. Deze setting is te reserveren tussen 20.00 en 23.00 uur voor  jouw gezelschap van maximaal 120 personen. De huurprijs voor deze exclusieve ijsbaanervaring bedraagt €950.

Het beste van alles is dat de huurprijs niet alleen de toegang tot de ijsbaan omvat, maar ook het gebruik van schaatsen voor alle gasten. Daarnaast is het mogelijk om de schaatsbaan te huren voor privégebruik vanaf 50 personen, wat betekent dat jouw gezelschap vrij kan schaatsen en plezier hebben, zonder drukte van andere bezoekers. Om de sfeer nog magischer te maken, wordt de overdekte ijsbaan versierd in prachtige winterse sferen. Twinkelende lichtjes, besneeuwde bomen en een warme, feestelijke ambiance omringen de schaatsbaan, waardoor het een perfecte plek is voor een onvergetelijk samenzijn. Wil je een ijsbaan huren voor jouw gezelschap? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een betoverende ervaring!

AdobeStock_126406221.jpeg

overdekte ijsbaan voor privégebruik 

Schaatsbaan huren

bekijk hier onze

bottom of page